Qo'llab-quvvatlash
+998 71 200 00 07
BUCHET LLC maxfiylik siyosati
Mazkur Siyosat Foydalanish Shartnomasi va Komissiya Shartnomasining bir qismi boʻlib, ulardan birini qabul qilish (ofertani qabul qilish) orqali Siz quyida bayon etilgan Maxfiylik siyosatida koʻrsatilgan shartlar asosida shaxsiy maʼlumotlaringizni qayta ishlanishiga rozilik berasiz.
Mazkur Maxfiylik siyosati Oʻzbekiston Respublikasining 2019-yil 2-iyuldagi OʻRQ-547-sonli "Shaxsiy maʼlumotlar toʻgʻrisida"gi Qonuni va Oʻzbekiston Respublikasining boshqa tegishli meʼyoriy-huquqiy hujjatlariga muvofiq ishlab chiqilgan va BUCHET LLCʼning shaxsiy maʼlumotlarni qayta ishlash va himoya qilish sohasida (keyingi oʻrinlarda "shaxsiy maʼlumotlar" deb yuritiladi) huquq va erkinliklarga rioya qilish borasidagi oʻrnini belgilab beradi, shaxsiy maʼlumotlarni toʻplash, saqlash, uzatish va ulardan foydalanish xususiyatlarini, ularni himoya qilish boʻyicha amalga oshirilgan talablarni, shuningdek, ayrim shaxsiy maʼlumotlarga tegishli boʻlgan yoki tegishli boʻlishi mumkin boʻlgan uchinchi shaxslarning huquqlari toʻgʻrisidagi maʼlumotlarni tavsiflaydi.
Mazkur Maxfiylik siyosati BUCHET LLC va/yoki uning afillangan shaxslari, shuningdek, foydalanuvchi Foydalanish Shartnomasi shartlarini qabul qilgan holda oʻz shaxsiy maʼlumotlarini uzatishga ruxsat bergan shaxslar BUCHET LLCdan foydalanish vaqtida saytga tashrif buyuruvchi (keyingi oʻrinlarda "Sotuvchi", "Xaridor" yoki "Foydalanuvchi" deb yuritiladi) haqida olishi mumkin boʻlgan shaxsiy maʼlumotlarga nisbatan amal qiladi. Xaridor, Sotuvchi va/yoki saytga tashrif buyuruvchi BUCHET LLCʼda roʻyxatdan oʻtish yoki boʻlish orqali Maxfiylik siyosati va unda koʻrsatilgan shaxsiy maʼlumotlarini qayta ishlash shartlariga soʻzsiz roziligini bildiradi.
Aliexpress mijozlari Aliexpress foydalanish shartnomasini qabul qilish orqali, BUCHET LLCga logistika xizmatlarini taqdim etish maqsadida oʻz shaxsiy maʼlumotlarini BUCHET LLC tomonidan qayta ishlanishiga roziligini tasdiqlaydi. Mazkur Maxfiylik siyosatda shaxsiy maʼlumotlar deganda elektron, qogʻoz va (yoki) boshqa moddiy tashuvchilarda qayd etilgan, maʼlum bir jismoniy shaxsga tegishli yoki uni aniqlash imkonini beradigan har qanday maʼlumot nazarda tutiladi.
Qayta ishlash deganda shaxsiy maʼlumotlarni yigʻish, tizimlashtirish, saqlash, oʻzgartirish, qoʻshish, foydalanish, taqdim etish, tarqatish, uzatish, shaxssizlashtirish va yoʻq qilish boʻyicha avtomatlashtirilgan vositalardan, EHMʼlardan foydalangan holda yoki bunday vositalardan foydalanmasdan amalga oshiriladigan har qanday harakat (operatsiya) yoki harakatlar (operatsiyalar) majmui tushuniladi. Ushbu turdagi operatsiyalarga shaxsiy maʼlumotlarni yigʻish, qayd etish (yoki boshqa tarzda kiritish), tizimlashtirish (arxivlash), toʻplash, saqlash, aniqlashtirish (yangilash, oʻzgartirish), ajratib olish, foydalanish, uzatish (taqdim etish, kirish huquqini berish), taqqoslash, shaxssizlashtirish, bloklash, oʻchirish, yoʻq qilish kiradi. Siyosatning mazkur qoidalari shaxsiy maʼlumotlarni transchegaraviy uzatishni oʻz ichiga oladi. Shaxsiy maʼlumotlarni transchegaraviy uzatish shaxsiy maʼlumotlar subyektlarining huquqlarini yetarli darajada himoya qilishni taʼminlaydigan xorijiy davlatlar hududida amalga oshiriladi.
Maʼlumotni kim qayta ishlaydi
Mazkur Maxfiylik siyosati “BUCHET LLC MARKET” MChJ ХКʼning (Oʻzbekiston Respublikasi qonunchiligiga muvofiq 2040163 raqami bilan roʻyxatdan oʻtgan va quyidagi rekvizitlarga ega yuridik shaxs: STIR: 309376127. Yuridik manzili: Oʻzbekiston Respublikasi, Toshkent sh., Yakkasaroy tumani, Beshchinar koʻchasi, 2-uy) (keyingi oʻrinlarda "BUCHET LLC" yoki "biz" deb yuritiladi) Foydalanuvchilardan maʼlumotlar oladigan va ushbu Maxfiylik siyosatiga havola koʻrsatilgan veb-saytlariga nisbatan qoʻllaniladi. U mazkur Maxfiylik siyosatini oʻz ichiga olmagan va unga havolalar keltirilmagan BUCHET LLC veb-saytlariga, shuningdek, oʻzining Maxfiylik siyosatiga ega veb-saytlarga nisbatan qoʻllanilmaydi.
BUCHET LLC Foydalanuvchining shaxsiy maʼlumotlarini qayta ishlash jarayonida himoya qilinishini taʼminlaydi. Biz Foydalanuvchilarga ushbu veb-saytga muntazam kirib turishni tavsiya qilamiz, chunki mazkur Maxfiylik siyosati amaldagi qonunchilikdagi oʻzgarishlar yoki ichki jarayonlarimizdagi oʻzgarishlarga muvofiq yangilanishi mumkin. Shaxsiy maʼlumotlarning xavfsizligi deyilganda shaxsiy maʼlumotlar uchun ularga noqonuniy va/yoki ruxsatsiz kirishdan, shaxsiy maʼlumotlarni yoʻq qilish, oʻzgartirish, bloklash, nusxalash, taqdim etish, tarqatish, shuningdek boshqa noqonuniy harakatlardan himoyalangan muhitni taʼminlash nazarda tutiladi.
BUCHET LLC siz haqingizda qanday maʼlumotlarni toʻplaydi
BUCHET LLC O‘zbekiston Respublikasi qonunchiligiga koʻra, shu jumladan, lekin ular bilan cheklanmagan holda, O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasi, qonunlar va qonunosti hujjatlari, xususan, O‘zbekiston Respublikasining 2019-yil 2-iyuldagi “Shaxsiy ma’lumotlar to‘g‘risida”gi OʻRQ-547-sonli Qonuni, mazkur shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlashning boshqa holatlari va xususiyatlarini aniqlovchi O‘zbekiston Respublikasi qonunlari, shuningdek, O‘zbekiston Respublikasining Fuqarolik kodeksi, O‘zbekiston Respublikasining Soliq kodeksi, O‘zbekiston Respublikasining 1996-yil 26-apreldagi “Iste’molchilarning huquqlarini himoya qilish to‘g‘risida”gi 221-I-sonli qonuni, O‘zbekiston Respublikasining 1996-yil 30-avgustdagi “Buxgalteriya hisobi to‘g‘risida”gi 279-I-sonli Qonuni, shuningdek, shaxsiy ma’lumotlar operatorlari, BUCHET LLC nizomi va mahalliy hujjatlariga muvofiq BUCHET LLC zimmasiga yuklangan funksiyalar, majburiyatlar va vakolatlarni amalga oshirish uchun shaxsiy ma’lumotlarni qayta ishlaydi va ularning xavfsizligini ta’minlaydi.
BUCHET LLC maʼlumotlarni quyidagi tarzda oladi:
Siz taqdim etgan va BUCHET LLCʼda roʻyxatdan oʻtish uchun zarur boʻlgan maʼlumotlar:
Elektron pochta manzili;
Mobil telefon raqami;
Facebookʼdagi profilingiz, "Vkontakte"dagi profilingiz yoki Google akkauntingiz identifikatori (ID);
Siz BUCHET LLCʼda tahrirlash boʻlimidan foydalangan holda taqdim etgan maʼlumotlar:
Ism;
Familiya;
Jins;
Tugʻilgan sana;
Tovarlarni yetkazib berish manzili;
Mobil telefon raqami;
BUCHET LLCʼdan foydalanganda avtomatik tarzda uzatiladigan maʼlumotlar:
IP-manzil va cookie-fayllar;
Saytda bajariladigan harakat turi (bosish, kursorni surish va h.k.);
Harakat bajarilgan sana va vaqt;
URL sahifalar;
Sahifaga tashriflar soni;
Sayt sahifalari boʻylab oʻtish haqidagi maʼlumot;
Foydalanish sessiyasining davomiyligi;
Kirish nuqtalari (foydalanuvchini Saytga olib oʻtgan havola joylashgan boshqa saytlar);
Chiqish nuqtalari (foydalanuvchi boshqa saytlarga olib oʻtadigan Saytdagi havolalar);
Mamlakat;
Hudud;
Provayder;
Foydalanuvchi brauzeri;
Qurilmada qoʻllab-quvvatlanadigan tillar roʻyxati;
OT turi;
Ekran parametrlari.
Sotuvchilardan olinadigan maʼlumotlar:
Doʻkonlardan (Mijozlardan) ularning tovarlari va/yoki xizmatlarini sotib olganingiz haqidagi maʼlumotlar;
Foydalanish Shartnomasi va/yoki Agentlik shartnomasi boʻyicha majburiyatlarni bajarish maqsadida BUCHET LLC tomonidan soʻraladigan qoʻshimcha maʼlumotlar. Xususan, BUCHET LLC Sizdan shaxsingizni tasdiqlovchi hujjat nusxasini yoki ismingiz, familiyangiz, fotosuratingiz hamda shaxsni aniqlash uchun zarur va yetarli boʻlgan hamda uchinchi shaxslar tomonidan gʻarazli niyatlarda kirilishi va huquqlarning buzilishini oldini olishga imkon beradigan boshqa qoʻshimcha maʼlumotlaringizni oʻz ichiga olgan boshqa hujjatni talab qilishi mumkin.
Shaxsiy maʼlumotlarni qayta ishlash maqsadlari
BUCHET LLC Sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni Foydalanish Shartnomasi va/yoki Oferta shartnomasini bajarish maqsadida qayta ishlaydi. Xususan, shaxsiy maʼlumotlar quyidagi maqsadlarda foydalaniladi:
BUCHET LLCʼga kirish huquqini taqdim etish.
Buyurtmani qayta ishlash va tovarlarni yetkazib berish.
BUCHET LLCʼda xizmat koʻrsatish sifatini doimiy ravishda yaxshilash va takomillashtirish.
Siz bilan bogʻlanish, BUCHET LLCʼning ishlari boʻyicha bildirishnomalar, soʻrovlar va boshqa maʼlumotlarni yuborish. Xaridorlarni firibgarlik harakatlaridan himoya qilish.
Reklama-axborot materiallarini tarqatish va marketing aksiyalarini oʻtkazish.
Sizning qiziqishlaringizga mos reklama va takliflarni taqdim etish.
Statistik maʼlumotlarni, katta maʼlumotlarni va boshqa tadqiqotlarni toʻplash, qayta ishlash va taqdim etish.
Saytga tashrif buyuruvchilarning xatti-harakatlarini oʻrganish.
Yangi xaridorlarni jalb qilish.
Mazkur Siyosat ushbu Siyosat kuchga kirgunga qadar ham, keyin ham olingan shaxsiy maʼlumotlarga nisbatan qoʻllaniladi.
,
Shaxsiy maʼlumotlaringizni qayta ishlash uchun huquqiy asoslar
Biz shaxsiy maʼlumotlaringizni faqat quyidagi hollarda qayta ishlaymiz:
Oʻzbekiston Respublikasining 2019-yil 2-iyuldagi 547-sonli "Shaxsiy maʼlumotlar toʻgʻrisida"gi qonunining 28-moddasiga muvofiq tuzilayotgan shartnomada nazarda tutilgan Shaxsiy maʼlumotlaringizni maʼlum tarzda qayta ishlashga rozilik berganingizda; yoki
Shaxsiy maʼlumotlaringizga ishlov berish oʻrtamizda tuzilgan shartnomani bajarish uchun zarur boʻlganda; yoki
Maʼlumotlaringizni amaldagi qonunchilik talablariga, sud yoki boshqa vakolatli davlat yoki munitsipal hokimiyat idoralari qaroriga muvofiq qayta ishlash zarur boʻlganda.
BUCHET LLC maʼlumotlarini himoya qilish tamoyillari
BUCHET LLC oʻz xizmatini amalga oshirishda shaxsiy maʼlumotlarning eng kam darajada qayta ishlanishini taʼminlaydi.
Baʼzi hollarda biz amaldagi qonunchilik talablariga muvofiq shaxsiy maʼlumotlaringizni uchinchi shaxslarga uzatishimizga toʻgʻri keladi.
Bu, masalan, jinoyat sodir etilganligi yoki veb-saytimizdan notoʻgʻri foydalanilayotganiga shubha qilish uchun asoslar mavjud boʻlganda roʻy beradi.
Biz baʼzi xizmatlarni taqdim etish uchun uchinchi shaxslarni jalb qilishimiz mumkin. Agar bunday shaxslarning shaxsiy maʼlumotlarga kirishi zarur boʻlsa, biz bunday kirish tegishli xizmatlarni taqdim etish uchun zarur boʻlgan darajada cheklanishini taʼminlaymiz. Bundan tashqari, bunday xizmat koʻrsatuvchi tashqi taʼminotchilar maʼlumotlarni himoya qilish boʻyicha amaldagi barcha qoidalarga mustaqil ravishda rioya qilishlari kerak.
Qabul qiluvchilar va maʼlumotlarni uzatishning huquqiy asoslari
Biz maʼlumotlarni faqat BUCHET LLC doirasida, kirish huquqini cheklagan holda oshkor qilamiz.
Sizning shaxsiy maʼlumotlaringiz bizning xodimlarimiz va boshqa xodimlar tomonidan yuqorida tavsiflangan maqsadlar uchun zarur boʻlganda foydalaniladi.
Shuningdek, biz sizning maʼlumotlaringizni xizmatlar koʻrsatishda yordam beradigan Uchinchi shaxslarga uzatishimiz mumkin. Ular sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni maʼlumotlarni qayta ishlovchilar sifatida faqat bizning nomimizdan qayta ishlaydilar. Bunday oluvchilar toifalariga quyidagilar kiradi: veb-tahlil, maʼlumotlarni qayta ishlash, reklama, elektron pochta boʻyicha joʻnatmalar, toʻlovlarni qayta ishlash, buyurtmalarni bajarish va boshqa xizmatlar.
Bunday hollarda, mazkur uchinchi shaxslar bizning maʼlumotlarning maxfiyligi va xavfsizligi talablarimizga rioya qilishlari kerak va ular bizdan olgan shaxsiy maʼlumotlardan boshqa maqsadlarda foydalana olmaydilar.
Shaxsiy maʼlumotlaringiz qayerda saqlanadi va qayta ishlanadi
Sizning shaxsiy maʼlumotlaringiz Oʻzbekiston Respublikasida saqlanadi. Mahalliy xaridorlar uchun: BUCHET LLC Oʻzbekiston Respublikasi hududida joylashgan maʼlumotlar bazalaridan foydalangan holda Oʻzbekiston Respublikasi fuqarolarining shaxsiy maʼlumotlarini qayd etadi, tizimlashtiradi, jamlaydi, saqlaydi, aniqlaydi (yangilaydi, oʻzgartiradi), koʻchirib oladi.
Shaxsiy maʼlumotlaringizni saqlash muddati
BUCHET LLC Sizning shaxsiy maʼlumotlaringizni ularni toʻplashga sabab boʻlgan maqsadga erishish yoki qonuniy va meʼyoriy hujjatlar talablariga rioya qilish uchun zarur boʻlgan vaqt davomida saqlaydi.
Shaxsiy maʼlumotlarga nisbatan sizning huquqlaringiz va ulardan qanday foydalanish usullari
Siz shaxsiy maʼlumotlaringizga nisbatan quyidagi huquqlarga egasiz:


Axborot olish huquqi
Siz shaxsiy maʼlumotlaringizdan biz qanday foydalanayotganimiz va oʻzingizning huquqlaringiz haqida aniq, shaffof va tushunarli maʼlumotlarni olish huquqiga egasiz.


Kirish huquqi
Bu huquq Sizga biz qayta ishlayotgan shaxsiy maʼlumotlaringizning nusxasini olish va ularni amaldagi qonunchilikka muvofiq qayta ishlayotganimizni tekshirish imkonini beradi.


Oʻzgartirish kiritish huquqi
Siz "Sozlamalar" boʻlimida shaxsiy maʼlumotlaringizni oʻzgartirish uchun soʻrov yuborishingiz mumkin.


Oʻchirish huquqi (Unutish huquqi)
Bu huquq Sizga shaxsiy maʼlumotlaringizni qayta ishlashni davom ettirish uchun jiddiy sabab boʻlmasa, bizdan oʻchirish yoki yoʻq qilishni soʻrash imkonini beradi.


Qayta ishlashni cheklash huquqi
Bu huquq Sizga, masalan, agar siz shaxsiy maʼlumotlaringizning toʻgʻriligini yoki ularni qayta ishlash sababini aniqlashtirishimizni xohlasangiz, bizdan ularga ishlov berishni toʻxtatib turishimizni soʻrash imkonini beradi.


Maʼlumotlarni uzatish huquqi
Shaxsiy maʼlumotlaringizni uzatishimizni soʻrashingiz mumkin. Biz sizga yoki siz tanlagan uchinchi shaxsga shaxsiy maʼlumotlaringizni muayyan standartda tuzilgan shaklda, mashinada oʻqiladigan formatda taqdim etamiz.


Rozilikni qaytarib olish va shaxsiy maʼlumotlarni oʻchirishni talab qilish huquqi
Agar Siz oʻz roziligingizni bekor qilsangiz va shaxsiy maʼlumotlaringizni oʻchirishni soʻrasangiz, biz sizga veb-saytimizning ayrim funksiyalariga kirish huquqini taqdim eta olmaymiz. Bular haqida sizga siz roziligingizni bekor qilgan holatda va vaqtda xabar beramiz.


Cookie-fayllarni nofaollashtirish huquqi
Agar siz bizning veb-saytlarimiz tomonidan oʻrnatilgan barcha cookie-fayllarni cheklamoqchi yoki bloklamoqchi boʻlsangiz, tegishli veb-saytda mavjud vositadan foydalaning yoki brauzeringiz sozlamalarini qanday boshqarishni bilib olish uchun brauzeringiz maʼlumotnomasiga murojaat qiling.


Eslab qoling
Agar siz ushbu huquqlardan foydalanmoqchi boʻlsangiz, istalgan vaqtda kompaniyaning elektron pochtasiga xabar yuborishingiz mumkin. Biz barcha qonuniy murojaatlarga bir oy ichida javob berishga harakat qilamiz. Agar sizning soʻrovingiz ancha murakkab boʻlsa yoki siz bir nechta soʻrov yuborgan boʻlsangiz, bu bir oydan koʻproq vaqt olishi mumkin. Bunday holatda, biz sizni bu haqda ogohlantiramiz. Shu bilan birga, sizning shaxsiy maʼlumotlarni qayta ishlashga roziligingizni bekor qilishingiz hisob qaydnomangizning oʻchirilishiga va natijada BUCHET LLCʼdan foydalana olmasligingizga olib keladi. Yuqorida keltirilgan huquqlar qonunchilik talablariga muvofiq cheklangan boʻlishi ham mumkin.


Maxfiylik siyosatini oʻzgartirish
BUCHET LLC mazkur Maxfiylik siyosatiga oʻzgartirishlar kiritish huquqiga ega. Maxfiylik siyosatining yangi tahriri, agar Siyosatning yangi tahririda boshqacha qoida nazarda tutilgan boʻlmasa, u joylashtirilgan paytdan boshlab kuchga kiradi. Siyosatning amaldagi tahriri bilan tanishish uchun havola boʻyicha oʻting.